Home > Failed With > Failed With Gle=1245

Failed With Gle=1245

I'm unable to figure out where it is coming from. #7 bmason505 Total Posts : 3348 Scores: 250 Reward points : 104870 Joined: 1/23/2003Location: Minneapolis, MN Status: offline RE: Ccmexec WTSQueryUserToken[2](SessionID=-1) failed with GLE=1008 WTSQueryUserToken[2](SessionID=-1) failed with GLE=1008 WTSQueryUserToken[2](SessionID=-1) failed with GLE=1008 Registering for Logon/Logoff notifications. If you choose to participate, the online survey will be presented to you when you leave the Technet Web site.Would you like to participate? as it repeates often.espically this segment "GetLogonUserSid failed at GetTokenSids 0x800704dd"the execmgr.log file contains a similar error set "WTSQueryUserToken[2](SessionID=0) failed with GLE=1245execmgr7/20/2007 4:33:23 PM2548 (0x09F4)WTSQueryUserToken[2](SessionID=0) failed with GLE=1245execmgr7/20/2007 4:33:24 PM2548 (0x09F4)WTSQueryUserToken[2](SessionID=0) http://1pxcare.com/failed-with/failed-with-err-5-eio.html

If the Microsoft Windows update agent version is downgraded using the following command to a lower version, the ITMU scan starts to work. WTSQueryUserToken[2](SessionID=0) failed with GLE=1245 2. Are you aComputer / IT professional?Join Tek-Tips Forums! WTSQueryUserToken returns Get Last error of 6a6 (RPC_BIND_FAIL) 14. !gle 15.

I readthat we should repair the WMI instead of rebuilding it due to a reinstall causing possible problems. All the other client logs are clean, no errors. Here is the info in located in the log. how about ccmclean /removehistory, then delete c:\windows\sms_cfg.ini file.

  • SQL30020N return code 1245 when accessing db2 VM db via .asp 5.
  • Both are from the NSAgent on the server. (1) Unable to obtain user token via WTSQueryUserToken in session 0: The operation being requested was not performed because the user has not
  • What is causing this conflict...
  • This issue could also be seen when the Microsoft Windows Update agent version is: 7.2.6001.784 OR 7.2.6001.788.
  • There is a collection of Microsoft Windows 2003 Server machines with SP2 installed.
  • both servers were w2k3 sp1 with IIS 6.0 installed. #5 SMSNewBee123 Total Posts : 63 Scores: 0 Reward points : 0 Joined: 5/22/2007 Status: offline RE: Ccmexec / Execmgr logs
  • Very helpful Somewhat helpful Not helpful End of content United StatesHewlett Packard Enterprise International Start of Country Selector content Select Your Country/Region and Language Click or use the tab key to
  • These are Windows XP SP2 workstations, not servers.
  • Also delete c:\windows\system32\ccm folder & files, then a reboot, then reinstall the client?
  • Agreed that there are no obvious detrimental effects or other symptoms at this point, but it is a little troublesome.

Any help is greatly appreciated as i am facing the same issue thanks, Adam #6 bwilms Total Posts : 243 Scores: 9 Reward points : 2610 Joined: 3/8/2006 Status: While looking at various log files from the clients, the following errors can be noticed: CAS.log WTSQueryUserToken[2](SessionID=0) failed with GLE=1245 ContentAccess 5/25/2009 10:22:08 AM 3784 (0x0EC8) WTSQueryUserToken[2](SessionID=0) failed with GLE=1245 ContentAccess Style Altirigos Contact Us Home Top RSS Forum software by XenForo™ ©2011 XenForo Ltd. As soon as someone logs into the console session, the logon threads that are queued up go away in CcmExec.

If nobody is logged onto the server for a period of time, the altiris agent is still evaluating the logged in user may not be able to run as there is Setting timeout event. System Center Configuration Manager > Configuration Manager 2007 General Question 0 Sign in to vote We are working on getting the SCCM client installed on all of our workstations. Guess I am back to being completely lost, this time funded by logfiles :-S -- Regards, Erik MCSE 2000/2003 "Sherry Kissinger [MVP-SMS]" wrote: Well, normally I'd say try a ccmclean...

console? run Discovery for Active Directory System Discovery 7. Uninstalling and re-installing client does not seem to have any effect for us either. All rights reserved.Unauthorized reproduction or linking forbidden without expressed written permission.

Please post any related errors in your reply.Kent Agerlund | http://scug.dk/members/Agerlund/default.aspx | The Danish community for System Center products Thursday, January 07, 2010 3:46 PM Reply | Quote Moderator 0 Sign Now I see it on all clients. Cancel Red Flag SubmittedThank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action. To use Google Groups Discussions, please enable JavaScript in your browser settings, and then refresh this page. .

And only because SMS won't work well with the general XP image :-( If only I could fix it in the general image... -- Regards, Erik MCSE 2000/2003 "Matthew Hudson" wrote: this content It was set to "only when a user is logged on". This may be coming from the send basic inventory policy as the data sent includes the logged in user of the machine. And why isn't this necessary for the hardware dedicated image?

del system32\VPCache Folder 4. Is the client not registrered as a client in the ConfigMgr. Check and see what is attempting to get processed, and see if there's a failure. weblink Nothing logged, no (obvious) reasons to be found, the client just doesn't receive any advertisements.

This our next huge problem that we are going to address. I tried runing the vb script first, prior to totally deinstalling the SMS Client, but that did not fix the problem. If you click the auto assign button in the control panel does it work or fail?John Marcum | http://www.TrueSec.com/en/Training.htm | http://myitforum.com/cs2/blogs/jmarcum Friday, January 08, 2010 2:36 PM Reply | Quote Moderator

This is controlled by a critical section.

All user don't receive any advertisements any longer. Already a member? Have a look at the clientidmanager.log file and look for any errors. WTSQueryUserToken Equivilent Pre-XP 11.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! I am also curious about the vbscript that bswenson325 mentioned that sets the IP for the MP. run ccmdelcert 3. check over here Although it's usually fine to preload the SMS client on an image, for troubleshooting you might want to try running ccmclean.exe (from the SMS Toolkit 2) on a client that isn't

Stay logged in Altirigos Home Forums > Notification Server and Solutions > Notification Server > Home Home Quick Links Recent Activity What's New?