Home > Failed To > Failed To Set Xfermode Ubuntu

Failed To Set Xfermode Ubuntu

Contents

The default setting is enabled. I eventually found that the irqpoll kernel option solved *my* problem. Hope this will be fixed in the next kernel update. Here is good howto... have a peek here

asked 1 year ago viewed 2442 times Related 1Can Ubuntu TRIM another (NTFS) partition?1TRIM on encrypted device with Precise1large amount of data TRIMMed on SSD1Disable TRIM to avoid file system corruption0TRIMming it is Freeing initrd memory: 5207k freed audit: initializing netlink socket (disabled) audit(1187804276.868:1): initialized highmem bounce pool size: 64 pages VFS: Disk quotas dquot_6.5.1 Dquot-cache hash table entries: 1024 (order 0, ACPI: PCI Interrupt Link [APCH] enabled at IRQ 23 ACPI: PCI Interrupt 0000:00:07.0[A] -> Link [APCH] -> GSI 23 (level, low) -> IRQ 23 PCI: Setting latency timer of device 0000:00:07.0 Nov 17 23:23:30 whiterabbit ata_piix 0000:00:1f.2: version 1.05 Nov 17 23:23:30 whiterabbit ata_piix 0000:00:1f.2: MAP [ P0 P2 IDE IDE ] Nov 17 23:23:30 whiterabbit acpi_bus-0201 [09] bus_set_power : Device is

Failed To Set Xfermode Err_mask 0x40

Attached below, will attach it to bugzilla.kernel.org aswell. Thanks! Regard, tang.

Offline Pages: 1 Index ┬╗Hardware & Multimedia ┬╗[Solved]Invisable SATA drives Board footer Jump to Announcements Introductions FAQs, Tips & Tutorials Upcoming Changes to the Arch System Installation Pacman/Packages Openbox SystemD free The 1420SA ahould be seen fine by newest kernel.mmm, hopefully, this'll end up being something simple, like maybe a config/setup issue, ... ? use this "cat /var/log/dmesg > dmesg" it should help provide you complete log. 2. Last edited by BigF (2013-01-26 06:43:23) Offline #12 2013-01-26 13:05:58 scjet Member From: Canada Registered: 2010-12-01 Posts: 1,463 Re: [Solved]Invisable SATA drives ahhh, so it was the 3.7.* kernel?, strange, but

I checked out the Hardy Heron alpha, but it seems like it uses 2.6.22-14, so I got no livecd options? Failed To Set Xfermode Err_mask 0x1 It's possible you have the same bug as bug 7500. Last edited by johanbcn (2011-05-15 16:35:33) Offline Pages: 1 Index ┬╗[testing] Repo Forum ┬╗ata2.00: failed to set xfermode (err_mask=0x4) since 2.6.36 Board footer Jump to Newbie Corner Installation Kernel & Hardware https://bugs.launchpad.net/bugs/299865 Duplicate of bug #305724 Remove Convert to a question Link a related branch Link to CVE You are not directly subscribed to this bug's notifications.

No errors when I manually run FSTRIM -av. 15.04 ssd samsung trim share|improve this question edited Jun 27 '15 at 8:14 asked Jun 19 '15 at 3:50 Parrameister 164 add a Subscribing... Topics: Active | Unanswered Index ┬╗Hardware & Multimedia ┬╗[Solved]Invisable SATA drives Pages: 1 #1 2013-01-23 09:34:37 BigF Member Registered: 2012-02-17 Posts: 44 [Solved]Invisable SATA drives Hello everyone,Since this weekend, i am Comment 6 Wei-li Tang 2007-08-22 02:53:27 UTC Hello, I've tested 2.6.22.3, environment and logs below, Thanks!

Failed To Set Xfermode Err_mask 0x1

Error messages follow. > > Actual results: > One error message repeated 3 times with several second pause between each, > followed by the rest of the bootup process. > Expected https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=916557 Fedora 7 is no longer maintained, which means that it will not receive any further security or bug fix updates. Failed To Set Xfermode Err_mask 0x40 ACPI: Processor [CPU1] (supports 2 throttling states) usbcore: registered new interface driver usbfs usbcore: registered new interface driver hub usbcore: registered new device driver usb tg3.c:v3.77 (May 31, 2007) ACPI: PCI acpi=off doesn't help and neither does all_generic_ide.

ACPI: PCI Interrupt Link [LNK4] (IRQs 5 7 9 10 11 14 15) *0, disabled. navigate here My patch is pretty simple and makes sense to me..--- linux-2.6.36/drivers/ata/libata-core.c 2010-10-20 16:30:22.000000000 -0400 +++ linux-2.6.36/drivers/ata/libata-core.c.modified 2010-11-04 15:08:35.845000045 -0400 @@ -4258,6 +4258,8 @@ * device and controller are SATA. */ { Daily Use Since Overall I'm pretty happy with my system. I know this is NOT a real RAID controller, but i use mdadm for it, so i not really need a expensive Raid controller (nor can i free the buckx for

Version 0.60. Although we aim to fix as many bugs as possible during every release's lifetime, sometimes those efforts are overtaken by events. Changed in linux: status: In Progress → Incomplete Amit Kucheria (amitk) wrote on 2008-01-11: #34 commit a21d5350a950cffaabd443ca7855c52dc06c36fb in the gutsy tree Changed in linux-source-2.6.22: status: In Progress → Fix Committed Launchpad Check This Out Here I will put tips and experience I've had setting up and using the system (and I'll try to keep it updated).

Report a bug This report contains Public information Edit Everyone can see this information. Alpha2 should have the new 2.6.24 kernel. http://rapidshare.com/files/74507917/linux-image-2.6.24-1-generic_2.6.24-1.1_i386.deb and then: sudo dpkg -i linux-image-2.6.24-1-generic_2.6.24-1.1_i386.deb Svein Tore Seljebotn (sveint) wrote on 2007-12-05: #23 dmesg.2.6.24-1.debug Edit (121.2 KiB, text/plain) Installed the deb which worked fine.

Ubuntu Logo, Ubuntu and Canonical ę Canonical Ltd.

mike (meme) wrote on 2008-11-25: #3 No change with new kernel. Here are the instructions to do so: 1) edit your /etc/apt/sources.list and add the following lines (replace with whatever mirror you are currently using in your sources.list file): deb Hmmm... This i have done, as i have done it on several other machines already, without any problem.I have changed that line back to the original , but guess what, same result.Headers

Also occours after a install of Gutsy. > > One of the disks are recognized, a WesternDigital 3200 SATA disk. > The one not recognized is also a WesternDigital 1200 disk, Last working kernel is 2.6.17.13 for me. What we have to do to send the patch upstream?Thanks againRegards Offline #4 2010-11-04 22:18:14 whaevr Member Registered: 2008-03-17 Posts: 182 Re: ata2.00: failed to set xfermode (err_mask=0x4) since 2.6.36 Np this contact form Attempts at a resolution: In the terminal I typed nvidia-settings.

ACPI: IRQ15 used by override. Thanks! ACPI: PCI Interrupt Link [APC2] (IRQs 17) *0 ACPI: PCI Interrupt Link [APC3] (IRQs 18) *0, disabled. Also - my old SSD firmware must not allow NCQ (queued TRIM) as I have this in the log: "ata1.00: failed to get NCQ Send/Recv Log Emask 0x1" Also, the blacklist

Comment 8 Eduard Vopicka 2007-06-05 16:15:55 EDT 2 Sven Neuhaus: Many thanks for your suggestion, but noirgdebyg alone does not help, timeouts are back.